ADANA / KOZAN - İsmet İnönü Ortaokulu

May

Okulumuzun yürütmüş olduğu, Türkiye'den 6, Hırvatistan'dan 2 ortağı olan, eTwinnig projemiz hakkında bilgilendirme.

Ara

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında okulumuz öğretmen ve öğrencileri bir gazete hazırladı.

Ara

Adana'nın 100. yılı kutlamaları kapsamında okulumuz öğrencileri Adana'da bir dizi etkinliklere katıldı.

Ara

Okulumuzun Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Gençlik Projesi kapsamında öğrencilerimize gezi düzenledik.

Ara

Okul Kütüphanemiz İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilelerimizle birlikte, kütüphanenin yapımında emeği geçen hayır severlerimiz eşliğinde açıldı.

Ekm

Okulumuz koordinatörlüğünde İtalya, Romanya, Hırvatistan, Litvanya ortaklığında yürütülen Erasmus+ Projesinin ilk hareketliliğini İtalya'da gerçekleştirdik.